Project Description

Despre noi

Bissi Holding prin intermediul centralelor deținute produce energie electrică, din surse regenerabile (hidro, eoliană și
solară) prin transpunerea in practica, in cadrul unei politici de responsabilitate si sustenabilitate in ceea ce priveste mediul inconjurator, a unor importante oportunitati de investitii.

Servicii Oferite

Bissi Holding prin intermediul unor societati in care detine cote de participare sau controlate in totalitate produce, prin instalatii proprietatea acestora, energie electrica din surse regenerabile prin transpunerea in practica, in cadrul unei politici de responsabilitate si sustenabilitate in ceea ce priveste mediul inconjurator, a unor importante oportunitati de investitii.
Instalatiile grupului, toate alimentate exclusiv din surse regenerabile, produc peste 170 Gwh/an de energie electrica, in masura sa satisfaca consumul unui numar de 150 de mii de persoane, evitind emiterea in atmosfera a 230 milioane de kilograme de anhidrida carbonica in fiecare an.
Obiectivele, avind ca scop cresterea capacitatii instalate, sunt atinse printr-o politica de punere in valoare si de protejare a mediului inconjurator, printr-o abordare interdisciplinara: identificarea amplasamentului, proiectarea preliminara si definitiva, analiza impactului asupra mediului, structurarea operatiunilor de finantare, constructia si exploatarea instalatiilor.
In cadrul proiectului societatii de dezvoltare a capacitatii instalate si deci de producere a energiei din surse regenerabile, orice actiune se realizeaza cu respectarea principiilor de dezvoltare durabila in ceea ce priveste mediul.

Date de Contact

BISSI HOLDING s.r.l.
Via Gavazzeni 1 – 23100 SONDRIO – Italy
Tel: +39.0342.211159
Fax: +39.0342.517163
E-mail: info@bissi.it
Web: www.bissi.it