Project Description

Despre noi

In prezent Baile Baita cuprinde atat un restaurant de 3*** cat si servicii de cazare.
Restaurantul este cu specific romanesc unde se poate servi orice preparat in functie de dorinta clientului. Echipa BAILE BAITA doreste sa exceleze zi de zi si pune la dispozitie o gama larga de preparate si bauturi alcoolice si non alcoolic.
Cazarea are cele mai bune conditii, cabanele si vilele cum sunt denumite se afla intr-o zona linistita, inconjurate de verdeata. Camerele sunt echipate modern, cu baie proprie, incalzire, toate conditiile necesare pentru o sedere de neuitat.Ambianta ofera o relaxare profunda.
Peisajul este mirific si dorit de foarte multe persoane pentru a crea sedinte foto.
Statiunea se regaseste la altitudinea de 257 metri, intr-o zona colinara a Dealurilor Dejului, in Municipiul Gherla. Este cunoscuta pentru apele sulfuroase, folosite in diverse tratamente.

Servicii Oferite

  • BAILE BAITA propune sa ofere, cu fiecare ocazie o servire ireprosabila, un mediu placut, preparate mereu proaspete si gustoase si o armonie deosebita. Se organizeaza diferite evenimente, cum ar fi majorate, botezuri, nunti, petreceri aniversare, petreceri de copii si multe altele dupa dorintele clientilor.

Date de Contact

DACIA ROMANA S.r.l.
Strada Clujului, nr. 26, municipiul Gherla, judetul Cluj
Telefon: 0744 788325
E-mail: hoteletrusco@yahoo.it
Website: https://www.facebook.com/B%C4%82ILE-BAI%C8%9AA-163662891085566/