Project Description

Despre noi

G.Canale&C este unul dintre principalii furnizori de tipar din Europa, prezent și în industria tipografică internațională de peste 100 de ani.

Astăzi compania își desfășoară activitatea în sediul din Ilfov, în România unde se tipăresc anual peste 100 de milioane de produse: cărți, reviste, cataloage, broșuri, agende, postere și altele.
Zilnic, produsele tipărite la cele mai exigente standarde de calitate sunt livrate în: Franța, Germania, Italia, Marea Britanie și alte țări din Europa. Printre clienții G.Canale&C se află cele mai importante case editoriale și grupuri media din lume.
Tehnologia de tipar avansată, departamentul de legătorie ofertant cu peste 30 de linii de producție automatizată, gama variată de produse și servicii, sistemele integrate de control al calității, alinierea la ultimele certificări și cerințe europene, experiența echipei de profesioniști, realizarea optimă a celor mai complexe proiecte editoriale, mențin G. Canale&C în topul furnizorilor de tipar din Europa de peste 30 de ani.
G.Canale&C oferă partenerilor săi produse certificate, la inalte standarde de calitate, cu prețuri competitive și cele mai bune termene de livrare.

Date de Contact

G. CANALE & C. SA
Soseaua Cernica, nr. 47, oras Pantelimon, judetul Ilfov 077145
Telefono: 004 021 351 72 55