Project Description

Despre noi

UniCredit Bank este parte a UniCredit, bancă comercială paneuropeană puternică, cu un sistem integrat de servicii de banking Corporate şi de Investiţii, care oferă o rețea unică vest-, central- şi est-europeană bazei sale de 26 de milioane de clienți. UniCredit pune la dispoziția clienților săi atât expertiză locală, cât și internațională, oferindu-le acces de neegalat la bănci de top în 14 piețe principale: Italia, Germania, Austria, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Ungaria, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia și Turcia. Băzându-se pe o rețea internațională de sucursale și filiale, UniCredit deservește clienți în alte 18 țări din întreaga lume.

Grupul este prezent în România prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management şi UniCredit Services.

Cu scopul de a oferi cea mai buna asistenta oamenilor de afaceri italieni, UniCredit a creat un departament ce le este dedicat, cu obiectivul de a-i sprijini in vederea extinderii prezentei lor in strainatate.

Italian Desk ofera cea mai buna asistenta societatilor italiene, propunandu-le o vasta gama de produse si servicii adaptate la practica bancara locala.

Pentru a satisface cerintele oricarui client, am selectat specialisti  vorbitori de limba italiana, capabili sa asiste companiile in planurile lor de dezvoltare.

Echipa noastra este alcatuita din specialisti care au cunostinte aprofundate despre piata locala si cu experienta dobandita suntem in grad sa intelegem contextul cultural si economic din ambele tari (Romania si  Italia)

https://www.unicredit.ro/ro/cib/international-center.html

Date de Contact

Contact

Tel.: +40 21 200 1775

Tel.: +40 21 200 1733

international.clients@unicredit.ro