Project Description

Despre noi

VALENTIN & ASOCIAȚII – EXCELENȚĂ JURIDICĂ- eficiență – integritate – onestitate
Suntem prima societate civilă de avocați înființată în Arad, în anul 1999. În anul 2003, ne-am extins și în Timișoara, ajungând astfel să acoperim în mod direct toată partea de vest a României.
În prezent, societatea cuprinde 15 avocați. Ne adresăm în primul rând mediului de afaceri.
Principalii clienți sunt bănci comerciale, întreprinderi industriale, comercianți, dezvoltatori imobiliari, prestatorii de servicii, societăți agricole, Camere de Comerț, Industrie și Agricultură.
De asemenea, activitatea noastră are în vedere și entitățile non-profit.
Societatea colaborează cu specialiști cu o bună reputație în domeniile consultanță fiscală, expertiză contabilă, evaluări, topografie, activitate notarială, traduceri, consultanță în domeniile protecției mediului, sănătății și securității în muncă, PSI.
Clienții noștri apreciază profesionalismul, competența, orientarea către obiectivele urmărite de client, eficiența, spiritul de echipă, integritatea, onestitatea și loialitatea de care dăm dovadă la fiecare colaborare.
În faţa instanţelor, autorităţilor publice şi profesioniştilor din domeniul consultanței, S.C.A. Valentin & Asociaţii se bucură de prestigiu şi o bună reputaţie profesională. Mai mulţi dintre membrii şi colaboratorii noștri sunt profesori la Universitatea de Vest din Timişoara şi, respectiv, la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca.
Societatea oferă consultanţă şi asistenţă în engleză, italiană, germană şi franceză, având în vedere specificul activităţii noastre, care se adresează și investiţiilor străine în Romania.

Date de Contact

Website:
www.valentin-asociatii.com
E-mail:
arad@valentin-asociatii.com
timisoara@valentin-asociatii.com
Adresă:
România, Arad, str. Tudor Vladimirescu nr. 23, ap. 1, jud. Arad
România, Timişoara, str. Semenic nr. 14, ap. 3, jud. Timiş
Telefon:
0257 256 955

0256 201 607
Fax:
0257 259 820
0256 228 672